luni, 8 septembrie 2014

Patuturi copii

Cred ca toate doamnele care afla ca sunt insarcinate si ca vor avea un copil isi doresc sa-i asigure tot ce este mai bun celui care ii va face zilele mai frumoase odata cu venirea lui pe lume,iar cel mai important lucru este patutul in care va dorim de cand va veni acasa si pana se va muta in camera lui.
Pe toate mamicile le sfatuiesc sa cumpere patuturi pentru copii de la Bekid deoarece au patuturi de foarte buna calitate.Pe langa faptul ca sunt o  foarte seriosi,ei se gandesc la binele si siguranta celor mici si pun suflet in tot ceea ce fac.
Tot ce vreti sa cumparati de la ei va sunt livrate acasa in ambalaje originale si sigilate in schimbul unei taxe care este fixata in functie de ceea ce comandati si de greutatea produselor.
La Bekid beneficiezi intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.Prin garantia comerciala ai la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza certificatului de garantie emis.
Dar sa revenim la patuturi.Vreau sa spun ca sunt accesibile la pret tocmai ca toata lumea sa poata sa cumpere de la ei.
Gasiti patuturi de trei feluri:patuturi tineret,pauturi copii si patuturi pliabile babe.
Eu am intrat la patuturi copii si am gasit patut copii din lemn care este la pretul de 315,00lei cu urmatoarele caracteristici:
-suportul saltelei este reglabil pe trei nivele
-salteaua nu este inclusa in pret
-patutul are doua bare demontabile din gratiile laterale
-desen cu ursulet pe laterala
-culoare:cires cu alb
-dimensiune interioara:120(L) x 60(l) cm
-greutate:19kg
-garantie 24 luni
La acest patut se poate atasa sertar culisabil pe rotile-pret sertar 110,00lei in limita stocului disponibil.
Livrarea se face in 24 ore prin urgent curier.Coletul contine certificatul de garantie.Produsul este nou,sigilat si livrat in ambalajul original.

La patuturi pliabile bebe am accesat patut-pliant-bebe-cangaroo-bumbo-roz cara cred ca merge ata la fete cat si la baieti cu urmatoarele:
-construit din material de calitate
-salteaua se poate pozitiona pe doua nivele
-are suport pentru scutece
-are un buzunar mare lateral
-este dotat cu o usa cu fermoar pentru iesirea copilului din tarc
-mecanismele din contructie asigura o pliere rapida si usoara
-este practic si convenabil pentru calatorii frecvente
-dimensiuni patut:L 120 x l 60 x H 77 cm
La patuturi tineret mi-a placut pat-copii-tineret-3-10-ani-klups-timo-stars la pretul de 345,00 lei si cred cava da un aspect foarte placut si frumos in camera celui mic.La acest patut salteaua nu este inclusa in pret,este un produs fabricat in Uniunea Europeana.Are dimensiunea interioara de 140 L x 70 l cm cu o garantie de 24 de luni.
Dupa ce v-am prezentat cate un model din fiecare categorie sper ca v-am convins ca Bekid are tot ce ne trebuie si ca trebuie sa apelati la ei.Oricum vreau sa va spun ca deja Bekid este un magazin preferat de majoritatea parintilor deoarece se gasesc preturi avantajoase la calitate foarte buna.

miercuri, 3 septembrie 2014

Berea curata oalele de arama

Toti cei care au asa ceva si-au dat seama ca in timp vasele de arama si-au pierdut din stralucire dar acum putem sa le redam din nou sralucirea de dinainte cu ajutorul berii.Tot ce trebuie sa faci este sa le pui pe foc cu cate un pahar de bere,iar dupa 2-3 min opresti aragazul  si imbiba o laveta in berea calda si freaca vasele.Dupa ce ai terminat aceasta operatiune calateste-le cu apa.

marți, 2 septembrie 2014

Vine un rom acasa si ii spune sotiei:
-Pirando,daca ai sti ce esarfa am vrut sa-ti iau!
-Si ce ce nu ai luat-o?
-Pai se tot uita vanzatoarea la mine...
Intr-o noapte,la spital,o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea un somn adanc si ii spune:
-Treziti-va,am uitat sa va dau somniferul!