luni, 30 noiembrie 2015

Un cadou de Craciun o sansa in supravetuire

Deoarece se apropie Sfanta sarbatoare de Craciun si stiu ca majoritatea dintre noi alergam dupa cadouri atat pentru pitici,mamici,tatici,bunici si prieteni azi am ales sa apelez la bunatatea oamenilor si sa va rog sa alegem si cadouri care au ca scop ajutarea anumitor persoane care au nevoie de putinul pe care putem sa-l oferim prin cumpararea anumitor produse care au ca scop strangerea de fonduri pentru a-i ajuta.
Sincer eu una nu am crezut ca romanul este atat de saritor in cazuri speciale si am zis ca multi nu ar face vreodata o donatie sau ceva de genul pana in momentul in care s-a intamplat tragedia de la Colectiv unde stim cu totii ca multe persoane nevinovate au pornit pe un alt drum unde probabil nu exista durere ci fericire,iar atunci am realizat ca sunt foarte multi oameni care au un suflet de aur si din putinul lor dau si celor care se afla intr-un mare impas.
Tocmai de aceea vreau sa va aduc la cunostinta ca Dougles Romania sare in ajutorul copiilor si tinerilor bolnavi de cancer prin lansarea unei campanii de strangere de fonduri "Beauty of Giving" prin care va sponsoriza asociatia Littel People (acestia fiind in lupta pentru cancer inca din1996) prin vanzarea fiecarei palete de machaj Like.
Asociatia Little People doreste ca prin aceasta strangere de fonduri sa ajute copiii si tinerii bolnavi de cancer prin oferirea unui suport  psihosocial pe toata durata spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului,contribuind astfel semnificativ la rata de supravietuire a acestui grup de bolnavi.
Astfel in perioada 23 noiembrie-20 decembrie Dougles va dona asociatiei Littel People cate 10 lei din vanzarea fiecarei palete de machiaj Like. 


Asa ca eu am rugamintea la voi sa incercam sa aducem un pic de fericire si zambet pe fata celor care au uitat ce este fericirea si sa le alinam putin din durerile prin care trec zi de zi in lupta cu aceasta boala teribila.
Ganditi-va cat de fericiti ar fi acei copiii cand vor afla ca sunt ingeri pe pamant care doresc sa ii ajute si ca nu sunt singuri.Iar noi  vom realiza cat de mandri suntem de noi  ca am reusit sa facem pe cineva sa zambeasca chiar daca nu-i cunoastem si nu suntem in fata lor sa ii vedem cum zambesc si cum ziua lor va incepe altfel decat era inainte.si totul numai prin cumpararea acestei truse.
Asa ca haideti sa daruim  putin din bucuria noastra dar si din atmosfera de Craciun pe care multi oameni cu o sanatate foarte buna o au.
Sper ca v-am convins si sa facem cu totii o fapta foarte buna mai ales ca este luna cadourilor si sa fim noi un mic Mos Craciun pentru cei nevoiasi.

miercuri, 25 noiembrie 2015

Buna ziua

Ei cati dintre noi nu asteptam cu nerabdare sa vina odata Craciunul?Eu abia astept lucrul asta si deja parca simt mirosul acela specific sarbatorilor de iarna dar si admosfera de iubire,daruire si fericire pe care o emana sfanta sarbatoare a Craciunului.Abia astept sa impodobesc bradul si sa-mi invat fetita colindele minunate pe care orice roman le canta cu cea mai mare placere si bucurie in suflet.Abia astept sa se simta mirosul de cozonac in casa caci nu exista Craciun fara a face cozonac.Spre norocul meu nu mai este mult pana atunci.Va pup pe toti.