joi, 9 februarie 2017

BURSA BINELUI

De ce am ales acest titlu?Simplu.Pentru ca este timpul ca sa schimbam ceva in viata noastra.De ce sa nu putem dona din putinul nostru pentru unele cauze nobile si sa stim ca am putut sa punem si noi umarul la ceva bun.
Din acest motiv va incurajez pe fiecare ca din putinul nostru sa dam si celor care intradevar au nevoie si de aceea va prezint Bursa Binelui  o  platforma online,singura de astfel,unde donatiile sunt necomisionate.Aici toate platile sunt 100% securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare,platforma stimuland astfel platile electronice cu cardul.Bursa Binelui este dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana,in parteneriat cu EuPlatesc.ro.
Bursa Binelui gazduieste,organizeaza si implementeaza Campionatul de Bine,care se desfasoara in perioada 6 decembrie-15 februarie 2017 si este o competitie pentru atragera de donatii adresate ONG-urilor din Romania.Premiile constau in dublarea sumelor atrase din donatii de catre organizatiile participante in Campionat,in limita a 5000 de euro,fiind recompensate primele trei proiecte care reusesc sa adune cele mai multe donatii individuale x numar de donatori unici.
Prin Campionatul de Bine,Bursa Binelui incurajeaza organizatiile nonguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta pe permen lung,cu publicul larg,donatiile individuale reprezentand in acest moment intrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in Romania.






Eu am descoperit copii cu autism din Suceava care cred eu si sunt foarte sigura ca au nevoie foarte mare de ajutorul nostru.
Stiu ca acesti copiii sunt niste copiii minunati,cu calitati minunate cu toate ca sunt marginalizati de multi dintre noi,dar ganditi-va ca Doamne fereste oricare dintre noi putem avea un asemenea caz,fie ca este al nostru sau al unei cunostinte.
Scopul proiectului referitor la acest caz este oferirea de servicii terapeutice individualizate si metode inovatoare pentru 32 de copii cu autism din Suceava,pentru o recuperare cat mai rapida si dobandirea de abilitati specifice varstei,in vederea integrarii lor in invatamantul de masa si in societate.
Cei care vor sa doneze pentru acesti copii o pot face Asociatiei Help Autism pentru a sustine serviciile de evaluare si recuperare din judetul Suceava de care vor beneficia:
-32 de copii diagnosticati cu autism din Suceava si imprejurimi,din medii defavorizate,in vederea sustinerii terapiei individuale si de grup,in mod gratuit
-50 de copiii ce prezinta risc de dezvoltare a autusmului sau nou diagnosticati pentru a fi evaluati psihologic,in vederea realizarii planului de interventie personalizat
-60 de parinti ai copiiilor cu autism inclusi in programul terapeutic din programul centrului,prin consiliere si dezvoltare personala.
Multi vor spune de ce sa donati iar raspunsul este pentru ca cei 32 de copii cu autism sa beneficieze de terapie gratuita,sa se recupereze,sa se integreze in invatamantul de masa si sa devina adulti autonomi si mai ales sa nu mai fie priviti de toti ca niste ciudatii ai Pamantului.Asa ca eu spun sa punem mana de la mana si sa ajutam niste copiii care nu au nici o vina ca sunt cu astfel de probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu