marți, 12 ianuarie 2016

Cursuri machiaj modul incepatori

Astazi am ales sa promovez un curs initiere modul incepatori deoarece am observat mai pe toate retelele de socializare ca se ofera acest timp de curs si ca multa lume este interesata sa invete aceasta meserie,si sa fim si sinceri este un job care se cauta multa,nu necestia foarte mult timp,este bine platit si este una din meseriile cele mai placute deoarece este chiar minunat sa sti ca poti sa faci pe cineva fericit si sa se simta bine in pilea lui cu ajutorul unui machaj indiferent de tipul acestuia.
Scoala de make-up Krasny Mask este un concept nou care urmareste lansarea de profesionisti in arta machiajului printr-o serie ampla de cursuri.
Aceasta scoala ofera un curs intensiv de specializare cu o durata de 120 de ore,cursuri modulare de initiere pentru incepatori si perfectionare pentru avansati cu o durata de 60 de ore per modul.
Acestia ofera si posibilitatea aprofundarii tehnicilor special de machiaj printr-o serie de cursuri  tip  masterclass sau workshop pentru perfectionare, cu durata de 6-12 ore,in functie de tematica.
Locurile din grupe  sunt limitate la un numar restrans de cursanti,respectiv grupa de maxim sase peroane pentru intensiv si cursurile modulare, si maxim pareu pentru  masterclass-uri si workshop-uri.
In make-up artisti profesionisti si formatori cu experienta in cordonarea cursurilor  de make-up sunt Manuela Gisca si Zsuzsa Hidi.
Pentru cei interesati de ceea ce ofera Krasny Mask trebuie sa stie ca planul acestora de desfasurare a cursului este urmatorul:
1.Introducerea-aceasta consta in prezentarea pensulelor,ustensile de lucru,produse.tipuri de ten,tema practica.Tot aici se ofera si sfaturi pentru promovarea personala.
2.Morfologia-notiuni depre diferite tipologii de fete/ochi/gura.Machiaj de zi,tehnici de contouring.Tema practica:machiaj de zi
3.Colorimetrie- aici sunt prezentate notiunile introductive despre teoria culorii.Tema practica:machiaj de zi tip business.
4.Countouring la nivelul fete-la fel sunt prezentate notiuni introductive.Tema practica:machiaj smokey eyes.
5.Machiaj de seara-Tema practica:banana inchisa
6.Machiaj de seara-Tema practica:bana deschisa(cutcrease)
7.Tehnici de aplicare eyeliner-Tema practica:machiaj oriental
        8.Tehnici de aplicare eveliner grafic-Tema practica:cat eye
8.Personalizarea machiajului de mireasa-Tema practica machiaj mireasaù
9.Tehnica"gurii perfecte" de aplicare ruj si aplicare gene false-tema practica:machialul pin up si aplicare gene false tip banda si smocuri.
Pretul unui curs oferit de scoala Krasny Mask este de 1500 lei avand locatia banu manta,nr 7 ,etajul 1,apartament 3 cu urmatorul orar:
-de la 10-16 si de la 16-21
Scoala de make-up Krasny Mask este acreditata in baza Autorizatiei de formare profesionala Seria IF Nr 345.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu