vineri, 23 iunie 2017

Sanatate naturala cu Dacia Plant







Pentru cei care nu stiu de Dacia Plant:acesta este un producator local de suplimente alimentare 100% naturale,fara conservanti sau coloranti si cu o cantitate mare de substanta activa.
Dacia Plant a luat nastere in 2002 fiind fondata de cativa tineri pasionati care au avut scopul sa demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente,sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi.
Ceea ce a ajutat ca Dacia Plant sa ajunga in topul celor mai apreciate comanii romanesti de suplimente alimentare au fost 13 ani de cercetari in industria alimentara si farmeceutica,colaborari cu nume de exceptie in domeniul medical si farmaceutic,imbinate cu experienta in fitoterapie si mai mult decat atat a fost grija pentru consumatori.
Plantele folosite in produse sunt obtinute din culturile bio proprii sau din cele ale colaboratorilor si trec printr-un proces exigent de selectie.
Anul acesta pe 2 iulie Dacia Plant sarbatoreste 15 ani interes si dragoste pentru sanatate si de aceea suntem invitati la un concert Phoenix,un spectacol live si unul dintre cele mai frumoase evenimente din Brasov.





Concertul va avea loc in data de 2 iulie,incepand cu ora 19:00,in Piata Sfatului,unde se va asculta muzica de la Mugur de fluier pana la Umbra marelui urs.






Cei care vor sa participe la acest concurs au sansa sa castige un weekend pentru 2 persoane la Brasov si 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant in valoare de 100 lei fiecare.Tot ce ai de facut este sa te inscri la concursul de pe pagina lor.







La multi ani Dacia Plant!La multi ani Phoenix!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu