luni, 4 februarie 2019

Un mare ajutor


Asa cum spune si titlul meu azi o sa va prezint un site care sare in ajutorul celor care isi construiesc sau isi renoveaza o casa,un gara,o debara sau chiar si un garaj fara a mai fii nevoiti sa alerge din magazin in magazin ca sa isi caute materialele de care au nevoie.
Acest site se numeste osbtego.ro-care face livrarea rapida din stoc la mii de produse-si va sigur ca nu ve-ti regreta sa intrati aici si sa va procurati tot ce aveti nevoie pentru constructia voastra.Aici aveti placa galbena,placaj,pal,parchet,cherestea exotica,osb,tego ,dulapi din lemn,scandura si grinzi din lemn.








Dupa o mica aruncare cu ochiul pe site noi-adica eu si sotul deoarece el se pricepe foarte bine la chestii dastea-am ales  sa ne cumparam parchet laminat eurowood stejar la un pret foarte bun in comparatie cu cel din magazine.
Dimensiunea la placa este de 1380x193x10mm
Grosimea este 10mm
Cantitate/cutie 1,596 mp(6 placi)
Clasa de trafic 33/AC5(trafic intens/comercial)
Instalare flotant(fara lipire)
Pretabil pentru incalzire prin pardoseala
Sistem de imbinare dublu-click
Bineinteles ca dupa ce s-a uitat si mai bine pe site sotul meu a decis sa cumpere de aici  si placa galbena .
Placa cofrare in 3 straturi
-constructie din lemn de pin sau molid in 3 straturi
-incleiere cu adeziv rezistent la umiditate AW100,conform standard EN 13353(SWP/3)
-rezistenta la uzura:15-20 cicluri de cofrare,in conditiile unei utilizari optime
-fetele sunt acoperite cu rasina sintetica de culoare galbena sau maro,rezistenta la umiditate.
Grosime de 27mm
Latime de 0,5m
Lungime de 2m
Eu sper ca v-am convins macar sa intrati pe site si odata intrati va asigur ca nu o sa regretati ba din contra o sa si cumparati.
Va urez spor la cumparat!



Un comentariu:

  1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL..

    RăspundețiȘtergere