vineri, 16 mai 2014

buna dimineata

    Fiind pe internet am gasit un lucru foarte important despre bautura noastra preferata pe care toata lumea o bea dimineata si anume cafeaua.Stiati ca are multe benificii pentru sanatatea noastra?Mai jos o sa va enumer cateva.
   1. Cafeaua tine la disanta depresia - Un studiu realizat de Harvard School of Public Health a descoperit ca femeile care beau regulat cafea au un risc cu 20% mai mic de a avea depresie, comparativ cu cele care nu beau cafea. 
   2. Cafeaua te ajuta sa ai o greutate normala - daca bei un espresso sau un cappuccino dupa masa obtii ceva mai mult decat o portie de relaxare. "Atunci cand bei cafea dupa o masa, corpul tau va procesa mai incet mancarea pe care o consumi", spune cercetatoru Chris Kilham. De asemenea, cafeaua creste ratele metabolice.
  
   3. Cafeaua poate reduce riscul de cancer de piele - Un nou studiu realizat de Brigham and Women's Hospital a descoperit ca femeile care beau mai mult de trei cani de cafea pe zi au un risc cu 20% mai mic sa dezvolte celule de carcinom. De asemenea, barbatii au avut un risc cu 9% mai mic. 
   4. Cafeaua nu da cu adevarat depednenta - In timp ce multe persoane sustin ca nu pot rezista fara a bea cafea, Liz Applegate, doctorand, sustine de ce cafeaua nu da dependenta: "Cafeina este un stimulant slab". Simptomele de dependenta apar doar cand o persoana bea mai mult de 600 miligrame de cafeina pe zi, adica sase cani mici de cafea.
   5. Cafeaua nu da dureri de stomac - nu exista nicio dovada ca un consum de cafea poate cauza astfel de dureri.

Asa ca tot ce pot sa zic e sa incepeti sa beti cafea toti care nu prea aveti obiceiul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu