miercuri, 22 martie 2017

Tabara educationala

Ei ce mult as vrea sa dau timpul inapoi sa fiu din nou elev si sa fi auzit de conceptul de tabara educationala.
Pentru cei ce nu stiu Edutabere sunt o varianta excelenta pentru tinerii care vor sa-si continue studiile in strainatate(98%din aceste tabere sunt organizate in campusurile liceelor si universitatilor de elita din strainatate),pentru a se obisnui cu sistemul de invatamant,cu atmosfera internationala de studiu,viata.Peste 90% din tabere au incluse in program toate facilitatile si activitatile necesare,insa pot fi si personalizate ca servicii(exista si activitati/variante extra pachete,pentru cei care vor si mai multe ca activitati/cursuri/excursii).
Este o ocazie buna pentru tineri de a-si perfectiona cunostintele limbilor straine si in plus,fiind in mediu international,vorbind obligatoriu in limba straina,nu o mai vad ca pe o materie de studiu,ci invata sa comunice,studieze,joace,folosind in mod natural limba respectiva.
Eu una as alege tabara in for lauderdale,florida unde locatia scolii ofera studentilor oportunitatea de a se bucura de atmosfera specifica plajelor americane.





Aici cursul standard include 20 ore de limba engleza pe saptamana,iar cel intensiv include 28 ore de studiu,elevii putand alege sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare,gramatica,pronuntie sau vocabular.


Varsta:peste 16 ani.
Cazare:familie gazda/campus.
Sosire/plecare:sambata-sambata,duminica-duminica
Perioada:pe tot parcursul anului.
Grupe:max 15 cursanti.

Taxa include:
-cazare la familia gazda
-16,20 sau 28 ore de limba engleza/saptamana
-test,certificat,materiale de studiu
-telefon 24/24 in caz de urgente
-transfer de la/pana la aeroportul Fort Lauderdale
Asadar posibilitati sunt multe si din acest motiv va sfatuiesc ca cei care aveti posibilitatea faceti acest lucru cu copii vostri deoarece au multe de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu