joi, 31 iulie 2014

Ce sa nu lipseasca din concediu

Toti ne dorim sa avem un concediu reusit si cat mai frumos mai ales atunci cand avem copiii,dar de multe ori acestia nu am rabdarea necesara sa faca ceeea ce vrem noi(si din aceasta cauza multi dintre noi renuntam la concediu sau lasam copii la mamale noastre si plecam fara copii pentru doua-trei zile) asa ca va prezint cateva lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul nostru pentru ei.
Lucrurile pe care o sa le prezint se gasesc pe elefant.ro si este un site de milioane unde gasiti tot ce va doriti si care va face viata mai usoara atat voua ca parinti cat si copiiilor vostri.


Primul lucru pe care eu l-as lua cu mine pentru copilul meu se gaseste in categria jucarii si este un minunat joc-constructie-forme-geometrice cu ajutorul caruia cel mic va avea de construit diverse imagini si nu se va plictisi.


  A doua jucarie ar fi casuta-din-gradina-jucarie-de-sortat-forme iar cu ajutorul ei va invata sa recunoasca formele.
Eu sunt de parere ca cele doua jucarii prezentate sunt foarte bune deoarece copilul are ceva de invatat daca se joaca cu ele si mai cred ca se poate juca cu ele atat acasa in curte cat si in parc sau de ce nu pot fi luate oriunde plecati cu cel mic. Dar daca va doriti si altceva  nu numai jucarii sa stiti ca aici gasiti si carti,articole pentru bebelusi,imbracaminte,incaltaminte,accesorii ,parfumuri intr-un cuvant tot ce va doriti.Elefant ofera si un voucher de 90 lei,cadouri si reduceri exclusive pentru orice persoana care se aboneaza la ei.
Elefant.ro este un mall online pentru intreaga familie si ofera clientiilor o selectie de 130,000 de produse din zona de carte,ebooks si ereadere,jocuri&bebe,imbracaminte,incaltaminte,accesorii si cosmetice&parfumerie.Asa ca toti aveti de castigat daca deveniti abonati.
Din acest motiv va invit sa intrati pe site ca sa va convingeti cu ochii vostri si va urez spor la cumparaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu