sâmbătă, 26 iulie 2014

Sevensin-o vara fierbinte


   Deoarece a venit sezonul plajei si suntem toate femeile inebunite dupa ideea de a face plaja cat mai multa si cu acel bronz capatat dupa cateva ore de plaja ne facem mai sexy ,mai atragatoare.Multe dintre noi ne-am confruntat cu problema in alegerea costumului de baie dar de acum incolo aceasta problema este data uitarii datorita lui sevensins.ro care vine in ajutorul nostru cu o mare varietate de costume de baie,iar in afara faptului ca sunt super sexy sunt si la moda.
   Sevesin este un sit online care asigura atat costume-de-baie ,haine si accesorii ,dar care pune si sare si piper intr-o seara romantica intre cupluri,soti prin camasi-de-noapte-si-neglijeuri.
  Dar pentru inceput vom aborda subiectul costumelor de baie.Aici veti gasi costume de baie in stiluri diferite cum ar fi costumele intregi oferindu-va putin mister si care dau un aer de vitange si elegant si este un model tineresc cu toate ca multe domnisoare le prefera pe cele din doua piese;sau costumele din doua piese in culori provocatoare,dar sunt si unele discrete,iar toate tipurile sunt de foarte mare calitate.
  Un model foarte interesant de costum de baie este costume-de-baie-femei/marko/nelly-fuchsia cu ajutorul caruia vei face multe furori pe plaja deoarece scoate bine in evidenta bustul si pielea bine bronzata.Cupele au o taietura adanca intre sani si poti opta daca vrei sa atasezi banda elastica dupa gat sau nu.
  Si asa cum v-am spus de costumele intregi va prezint costume-de-baie-femei/marko/shila-gray care este elegant,iti pune atuurile in valoare si iti ascunde chiar si cea mai mica imperfectiune fiind prevazut cu bretele detasabile,dupa gat.Modelul incretit dupa abdomen iti va ascunde imperfectiunile pe care nu vrei sa le dezvalui,iar spatele este dezgolit pana la linia sutienului.Daca vrei ca sa ai corsetul cat mai strans acest lucru este posibil datorita snururilor dupa abdomen.


  Dar ca sa descoperiti mai multe modele va invit pe acest sit.
  Dupa cum v-am zis sevensin condimenteaza si noptiile fierbinti,iar daca esti cazat undeva cu vedere la mare tot ce lipseste din atmosfera romantica creata de sunetul valurilor,mirosul de mare este o camasa de noapte care sa fie sexy si sa te faca si pe tine la fel de sexy.
  Din acest motiv am cautat si am gasit desuuri-incitante/beauty-night/michele care este o chemise sexy in combinatiile de negru-turcoaz,deeala pentru o noapte incendiara in doi.Este o tinuta sexy si diafana care scoate in evidenta toate atuurile de care dispui.Decolteul este adanc iar insetia de dantela de la bust si cea din tul,din laterale sporesc farmecul produsului.Spatele prezinta un snur dispus in zin-zag,ce permite ajustarea in aceea zona.


  Dar cum rosu este o culoare care face o femeie minunata am gasit chilirose/famous-long care te transforma intr-o printesa intr-o noapte torida si dezvaluie misterul feminin din tine.Fundita din satin amplasata intre sani accentueaza si mai mult rafinamentul acestei tinute.Dantela inserata pe cupe si despicatura ce porneste de sub bust,dau un aer aparte intregii tinute.

  Orice femeie trebuie sa se rasfate cu chamise elegante si rafinate asa ca dedicati macar o zi in care sa fi speciala iar sevensin se gandeste la acest lucru pentru tine si a creat produse minunate care sunt noi,sigilate si ambalate in ambalajul original al producatorului.
  Sper ca v-am convins ca acest sit online merita toata increderea si sa va achizitionati lucruri pentru a avea o vara cat mai frumoasa si cat mai fierbinte.

3 comentarii: