marți, 12 august 2014

Accesorii de vara

Azi in jurul orei 13:00 ma trezesc la poarta cu sora mea care era tot un zambet si cu o carte in mana.
-Fata am venit putin la tine ca sa-ti arat ceva ce stiu ca iti doreai cadou de ziua ta.
Eu ca o sora buna am poftit-o inauntru spunandu-i sa vorbeasca mai incet deoarece abia am adormit fata si nu vreau sa se trezeasca.
Dupa ce i-am oferit un pahar cu apa rece deoarece ii era foarte sete,afara fiind foarte cald iar ea a venit tot intr-o fuga,a deschis cartea respectiva(care de fapt era un catalog ) la o pagina unde erau multe modele de ochelari de soare unul mai frumos ca altul si mi-a spus sa-mi aleg ce imi place deoarece mi cumpara ea cadou de ziua mea.
-Fata hai sa o luam incet.Daca tot vrei sa-mi cumperi tu iti arat ce model imi place dar nu de aici ci de pe un site numit Lensa unde am gasit un model care imi place forte tare.La inceput a fost putin suparata dar pana la urma a realizat ca tot ea imi cumpara asa ca s-a bucurat si mai mult ca o las pe ea sa mi cumpere.
Modelul dorit a fost de la  hugo-boss,iar sora mea a spus ca sunt minunati si se bucura ca o las sa mi faca cadou ea.
Dupa ce i-am mai prezentat ce produse are acest site s-a hotarat sa-si cumpere si pentru ea lentile de contact colorate albastre care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 90 de zile,avand raza de curbare 8,6 mm,continut de apa 45%,diametru 14,00 mm,material hema,iar producatorul fiind Eyemed Tehnologies.
Cand sa dam comanda am descoperit ca pana pe 18.08.2014 exista o reducere de 25% la ochelarii de soare si lentile de contact colorat,plus transport gratuit daca comanda depaseste 200 Ron.
Asa ca am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura adica am cumparat produse bune cu reducere si avem si transportul gratuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu