vineri, 8 august 2014

O casa noua cu produse minunate

Acum o saptamana  cumnatul meu si-a terminat casa de ridicat si a ajuns la acoperis unde trebuie sa il puna.De atunci si pana acum a tot cautat prin magazinele specializate modele de acoperisuri,dar pe langa faptul ca nu prea avea timp,iar in acele magazine statea mereu la coada ca sa intrebe  anumite detalii despre modelele care imi placeau cat de cat,se mai intalnea si cu problema ca nimic nu gasea pe stoc sau nu prea era asa de convins ca este ceea ce cauta.
De aceea am decis sa-i prezint arabesque.ro un site online unde gasesti tot ce vrei in categoria de materiale de constructii si finisaj la preturi foarte bune,de cea mai buna calitate fiind oferite de cel mai mare furnizor de materiale de constructii si nu mai trebuie sa alergi din depozit in depozit ci doar sa stai in fata calculatorului.

Pentru ca este o persoana foarte dificila a trebui sa-i spun ca arabesque are urmatoarele avantaje:
-pretul avantajos al produselor
-comanda online se face foarte usor
-ofera consiliere tehnica,acest lucru ajutand foarte mult
-au un portofoliu complet de produse de calitate
-costurile la transport sunt foarte mici,livrarea fiind facuta chiar si a doua zi
-produsele ajung direct in zona in care se desfasoara activitatea
-modalitatiile de plata sunt diverse
Dupa ce i-am prezentat avantajele ma intrebat si cum se face o comanda.Atunci i-am ca este foarte simplu deoarece trebuie sa treaca datele in contul pentru clienti-selectezi categoria-alegi produsul-cantitatea-si le pui in cos-alegi modalitatea de plata-finalizezi comanda si astepti a doua zi sa-ti vina coletul la usa.
Vazand ca totul este foarte rapid si comod a hotarat pana la urma sa intre la acoperisuri de unde a ales tigla_ceramica_baltica__siceram_ fiind realizata din ceramica arsa,cu dimensiunile de 489 x298 mm,avand coeficientul de paneitate 1,2 si rezistenta la inghet  min150 cicluri.Modul de prindere pe sipci este de 2 ciocuri si o gaura de cui,iar lungimea sipcii-pas de24,5cm+7cm.

Deoarece a fost foarte incantat cat de repede si comod a gasit ce si-a dorit a mai aruncat un ochi pe aici si a mai gasit si fereastra_mansarda care i-a placut foarte mult si a realizat ca ii trebuia si asa ceva.
Cand a vazut cat de usor este de facut o comanda online a spus ca de acum cand va avea nevoi de ceva va apela la comenziile online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu