luni, 4 august 2014

Sfaturi pentru calatorii minunate

De multe ori ne dorim sa facem calatorii in care sa avem ce vedea si sa ramanem cu amintiri minunate din acele calatori,dar de multe ori nu stim ce destinatie sa alegem si la ce agentie sa apelam ca sa ne indrume sper o calatorie de vis.Din acest motiv am ales sa va vorbesc despre free-spirit.ro deoarece este o firma foarte serioasa,cu principii care sare intotdeauna in ajutorul clientiilor sai fara sa se gandesca sa obtina ceva de pe urma lor.
Free-spirit are o experienta de 6 ani in turism si peste 4500 de clienti care au fost foarte multumiti ca au apelat al serviciile lor.Acestia se ocupa nu numai cu calatoriile de distractii cat si cu calatoriile de studiu in urma carora culeg informatii autentice pentru noi.
La ei veti gasi intotdeauna consiliere in ceea ce priveste destinatia dorita si va vor prezenta un intinerariu pentru fiecare.Din partea lor indiferent de destinatia aleasa veti avea transportul asigurat atat aerian cat si local.
Aici veti gasi toate tipurile de calatorii:sejururi,vacante ale sezonului ,dar si exotic asa ca veti avea de unde alege si sigur o sa gasiti ceea ce va doriti.
Eu de exemplu as alege o vacanta in bay-palace din minunata italia de unde as putea sa descopar cateva secrete din mancarurile bucatarilor dar si a femeilor vesnic tinere.Aici as fi cazat la o distanta de 60km Est de muntele Etna si de Catania.Camerele hotelului sunt moderne si elegant mobilate,dotate cu aer conditionat,incalzire ,telefon,balcon cu terasa privata cu vedere la mare,TV satelit.

Pachetul turistic are inclus  biletul de avion cursa charter,transfer aeroport-hotel-aeroport,7 nopti de cazare,micul-dejun si cel mai important asistenta turistica in limba romana,asa ca nu trebuie sa ne facem griji ca nu o sa ne descurcam cu limba.
O alta destinatie pe care as alege ar fi riu-lupita-riviera-maya-2 din mexic deoarece mereu am dorit sa ajung pe meleagurile unde se produc iubitele noastre telenovele.
Alegand hotelul Riu Lupita as fi situata in Peninsula Yucatan,la 2 km distanta de Playa del Carmen,iar in pachet as avea  inclus urmatoarele:
-zbor direct Madrid-Cancun si retur
-transfer in Cancun:aeroport-hotel si retur
-cazare 7 nopti in camera dubla
-masa in regim"all inclusive"
-taxele de aeroport
-taxa de "supliment carburant"

Dar bineinteles nu trebuie sa fiti de acord cu alegerile mele de aceea va invit pe acest sit bine structurat si usor de accesat pentru a descoperii destinatiile preferate.
Trebuie sa stiti neaparat ca aici se gasesc si oferte speciale asa ca aveti de unde alege.
Daca alegeti Free-Spirit veti avea numai de castigat si de aceea va doresc spor la cumparaturi de destinatii de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu