joi, 7 august 2014

Reducere de 50% la produsele din dantela

Pentru ca Alina,prietena ,ea cea mai buna,stie ca sunt inebunita dupa produsele din dantela mi-a spus ca un sit sheinside are reduceri de 50% la toata gama de imbrcaminte din dantela.
Asa ca am intrat imediat cum am putut si am gasit o multime de rochite,pantaloni scurti,fustite,tricouri toate numai din dantela,dar cum nu am posibilitatea sa le iau pe toate am ales numai 2 modele.
Prima este o pereche de pantaloni scurti numai din dantele,un model pe care l-am vazut numai in filme si mi l-am dorit si eu dintotdeauna dar nu l-am gasit niciodata.Se gaseste in marimile S si M si sunt absolut convinsa ca te simti foarte lejer in ei si racoros.Ceea ce imi place cel mai mult la ei este ca iti da impresia ca este de fapt o fusta scurta.
Si bineinteles pentru ca sunt fata si ador si eu rochitele am ales una foarte sexy si deosebita.Este rochita care iti lasa umeri goli cu maneci lungi si evazate.Pentru cele care credeti ca daca este toata din dantela o sa se vada lenjeria intima,va inselati deoarece este prevazuta cu un material foarte lejer care nu va permite acest lucru.Mie mi se pare extraordinar de frumoasa.
Dar bineinteles nu sunteti obligate doamnelor sa va placa ceea ce v-am prezentat eu si de aceea va invit sa intrati sa va alegeti modelele preferate mai ales ca au o reducere destul de mare.
Va urez vizionare placuta si spor la cumparaturi.

  <a href="http://www.sheinside.com/PRETTY-LACE-vc-497.html?aff_id=1238"><img src="http://img.sheinside.com/images/sheinside.com/1407124976459852583.jpg" style="width:100%;padding:6px 0;"></a>
<a href="http://www.sheinside.com/PRETTY-LACE-vc-497.html?aff_id=1238">Do you want to get a piece of pretty sexy and affordable lace clothig?<br /> <br /> Now you have the chance.Here we go!<br /> <br /> Up to 50% off for sheinside new vintage lace embroidery dresses and crochet lace shorts.</a>   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu