sâmbătă, 2 august 2014

O curte ingrijita

    In urma cu 2 luni cumnatul meu s-a mutat in casa noua cu o curte foarte mare unde a plantat 20 de copacei iar printre ei a pus gazon.Dar dupa putin timp sa dovedit ca gazonul lui ii cam da dureri de cat deoarece nu prea avea cu cel sa-l taie(a cumparat multe unelte dar nici una nu taia gazonul asa cum isi dorea el)asa ca m-a rugat pe mine sa-i caut ceva care sa cumpere dupa internet.Dupa 3 zile i-am prezentat sit-ul covera.ro unde gaseste tot cei trebuie pentru curtea lui si mai ales pentru problema gazonului.
 



     Dar ca sa nu piarda timpul cautand si el o masina de tuns iarba i-am spus ca am gasit eu in categoria masini-unelte la masini-de-tuns-iarba-si-gardul produsul masina-tuns-iarba-benzina-raider-rd.cu urmatoarele caracteristici:
-are 21 kilograme fiind usoara si manevrabila
-detine o capacitate mare de stocare a ierbii 40L
-manerul este confortabil,pliabil,robust si usor de manevrat iar rotile durabile.
-produsul este dotat cu maner de otel,echipat cu rezervor de iarba usor montabil
-motor puternic de 3,5 CP
-corpul pompei este din fonta pentru a rezista mai mult timp
-frecventa de 50Hz
-nivelul de zgomot 70 dB
-capacitate rezervor combustibil 1,5 L
-capacitatea cilindrica 123 cmc
-latime taiere 4 cm
-inaltime taiere 25-55 mm.
 


   Dupa ce a citit toate caracteristicile a fost foarte incantat de ea si a hotarat sa o achizitioneze deoarece este foarte potrivita pentru el.
    Deoarece comanda lui a fost mai mare de 499 ron transportul a fost gratuit,iar produsul comandat a ajuns in 3 zile lucratoare.
  Cum a ajuns la si pus la incercare iar rezultatul a fost minunat,gazonul era uniform peste tot si frumos tuns,era asa cum isi dorea el sa fie,iar curtea lui arata ca intr-un basm fiind o curte ingrijta.
Fiind multumit de serviciile acestui site mi-a spus sa tin bine mine acest site doarece de acum incolo cand o sa aibe nevoie de ceva o sa ma puna pe mine sa caut aici deoarece stie ca sigur gaseste ceea ce cauta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu