duminică, 10 august 2014

Cainele cel mai bun prieten

Cred ca toti oamenii sau cel putin majoritatea dintre noi au un animal de companie care ii face zilele mai frumose si pline de bucurie.La fel am si eu un caine pe nume Spick  care este un bijhon si este cel mai bun prieten al meu.El este cel care are grija de fetita mea atunci cand sta singura in camera si nu se dezlipeste deloc de ea.
Pana acum a fost un catel sanatos si  nu am avut probleme deloc cu el,dar intr-o zi am vazut ca sta "bleg"toata ziua si am decis sa-l duc la o clinica veterinara deoarece el este un caine jucaus,cu multa activitate dar in aceea zi nu mai facea nmic altceva decat sa stea intins pe jos.Am sunat-o repede pe sora mea sa-mi recomande o clinica foarte buna unde sa-l duc iar ea mi-a spus ca exista mobile-vet. ,iar daca nu am cu ce sa ma duc sa chem ambulanta-veterinara deoarece dispune de echipamente de ultima generatie,iar personalul dupa ambulanta este alcatuit din medici specializati,iar Spick va fi foarte bine ingrijit.

Dupa ce am vorbit cu ea am observat ca Spick respira foarte greu si am hotarat sa sun la ambulanta,iar aceasta a venit foarte repede si l-a luat,iar eu am pornit in urma lor cu propia masina.
La spital in urma unor consultatii s-a descoperit ca era muscat de o capusa aceasta fiind inca acolo si au inceput sa-i faca imediat toate cele necesare pentru a-i scoate aceea capusa si a-i aplica tratamente pentru a-l pune pe picioare.




Intre timp eu era pe hol asteptam sa vina medicul sa-mi dea vesti bune.Ca sa treaca mai repede timpul am inceput sa citesc afisele publicate pe pereti cu informatii despre clinica.Atunci am aflat ca au mai multe servicii veterinare cu ar fi:
-ecografii-electrocardiograma(EKG)
-consultatii la domiciliu
-tratamente la domiciliu
-vizite la domiciliu
-chirurgie/stomatologie veterinara
-internari
-laborator analize veterinare
-farmacia veterinara
-pet shop
-vaccinari
-microcipare si eliberare pasaport
-deparazitari interne si externe
Am fost foarte bucuroasa ca au toate aceste servicii si mi-am dat seama ca bunul meu prieten se afla pe maini bune.
Nu dupa mult timp a iesit din cabinet doctorul cu Spick in brate si mi-a spus ca acum este mai bine decat era si o sa dureze o zi doua pana va reveni catelul care era.Mi-a spus sa merg la farmacia-veterinara pentru a-i cumpara o reteta cu ajutorul careia se va pune pe picioare foarte repede.
Dupa numai o zi Sick a a inceput sa fie cat de cat iar catelul care era inainte,iar acest lucru s-a intamplat datorita medicilor extraordinari care au stiut sa-si faca treaba de la clinica Mobile Vet si le multumesc pentru acest lucru.
Dupa aceasta intamplare am continuat sa merg in continuare la aceasta clinica veterinara atunci cand am mai avut cate ceva de facut catelului meu si in continuare mi-au demonstrat ca sunt foarte priceputi.
Asa ca va recomand tuturor sa mergeti aici cu animalele voastre de companie deoarece au parte de ceea ce este mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu